FABRIANO Bllok MARKER 70gr 100fl A3

12.98

  • Fabriano 1264 Marker ka fleta të buta dhe përmbajnë barrierë që parandalon depërtimin dhe pikjen e ngjyrës, duke lejuar vizatime të detajuara dhe madje edhe ngjyrosje.
  • Është i përshtatshëm për markera me bazë alkooli, tretës dhe uji.
  • 70gr, 100 fleta

Out of stock

Description
Additional information
Weight 25794 kg
Brand

Fabriano

Dimensionet

A3, A4

About brand
fabriano-logo
FABRIANO- prodhuesi i letrës me renome botërore është pjesë e grupit Fedrigoni nga Verona e Italisë.
Shumë pak kompani mund të kenë një trashëgimi më të bujshme ose më të dalluar sesa Fabriano.
Që nga viti 1264, letrat e arteve të bukura të mullirit Fabriano, në Itali u përdorën dhe u lavdëruan shumë nga Michelangelo. Mjeshtrat e letrës Fabrianese janë pionierë të shumë prej proceseve që tani janë të zakonshme në prodhimin e letrës.
Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.

SKU: 8001348212072 Categories: ,