FABRIANO Bllok me Spirale A4 MIX MEDIA 300GR 30FL

6.85

  • Është i përshtatshëm për të gjitha teknikat e thata, nga skicimi dhe vizatimi te lapsat me ngjyra dhe teknikat e lagura, nga stilolapsi dhe boja deri te gouache dhe ngjyrat e ujit. Përzieni gjithçka dhe shtyni krijimtarinë tuaj drejt kufijve të rinj.
  • Fletat kanë vijen e dedikuar për shkëputje të lehtë nga blloku
  • 300 gr, 30 Fleta, A4

In stock

Description
Additional information
Weight 25784 kg
Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.

SKU: 8001348212096 Categories: ,