INFO

+383 49 716 075
info@idea-rks-com

LOKACIONI 1

 E Hënë-E Shtunë: 08:30-17:00

LOKACIONI 2

Prishtina Mall, kati 1 (përball InterEx)

  E Hënë-E Diel: 10:00-22:00

LOKACIONI 3

  E Hënë-E Shtunë: 08:00-20:00

PYETJE TË SHPESHTA

Po. Të gjitha janë fotografi reale të produkteve që i posedojmë në dyqanet tona. Për më shumë hollësi rreth ngjyrave, dimensionieve dhe specifikave teknike të tyre referojuni Informatave Shtesë në fund të faqës së produktit.

Porositë vijnë kudo në Kosovë për 1-3 ditë pune.

Për blerjet mbi 20, transporti është gratis.
Për blerjet 10-20, transporti kushton 1€.
Për blerjet nën 10, transporti kushton 2.

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë në momentin kur pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për ngjyrë apo madhësi tjetër të të njejtit produkt, apo ndërrimi i tij me produkte tjera të të njejtes vlerë mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.

NA KONTAKTONI