DELI Llambë Tavoline me mbajtëse lapsash

13.80

Llambë tavoline LED 4000K, me kontroll me prekje.

Dizajn unik: baza me mbajtëse të stilolapsit apo telefonit si dhe trungu elastik që mund ti ipet cfarëdo forme.

3 opcione të fortësisë së dritës për raste të ndryshme.

Dritë e butë dhe e qëndrueshme (pa dridhje)

Dritë anti-blu që ndriçon hapësirën pa dëmtuar sytë tuaj

In stock

Description
Additional information
Weight 25871 kg
Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.

SKU: 6921734984692 Categories: , ,