Informata rreth Shitjeve Online

TRANSPORTI

Çmimi i transportit
Për blerjet mbi 20, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20, transporti kushton 1.
Për blerjet nën 10, transporti kushton 2.

Kohëzgjatja e transportit
Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.


SI BËHET PAGESA

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

GARANCIONI DHE KTHIMET

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për ngjyrë apo madhësi tjetër i të njejtit produkt, apo ndërrimi i tij me produkte tjera të të njejtes vlerë mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.