Premium High Quality

Letër Double A

Double A është brend premium i letrës, i njohur për kualitetin e lartë, performancën dhe qëndrueshmërinë superiore. Fletët e letrës Double A me 30 milionë fibra për gram, janë zgjedhje e shkëlqyer për printime me standarde të larta.

IDEA është distributor i autorizuar për Kosovë.

NA NDIQNI

në rrjetet tona sociale që të informoheni të parët për të gjitha produktet dhe promocionet tona

INSTAGRAM