RM TONER Q2612A

6.90

  • Përdoret për:
  • LaserJet 1010/1012/1015/1018/1022/1022N/1022NW/1020/
  • 3015MFP/3020MFP/3030MFP/3050MFP/3052MFP/3055MFP/3050Z/
  • M1005MFP; FAX-L100/L-120/FaxPHONE 120/MF4150/FAX L905A/
  • l-Sensys 4120/4150MF/4660PL/MF4690PL;LBP 290 /LBP 3000;MF4350

In stock

Additional information
Weight 23490 kg
Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.

SKU: 6942552393558 Categories: ,