OSH Çantë SUPERPACK sc1661

24.80

Çantë e shpinës me cilësi të lartë dhe komfort e cila përmban: 

  • Shpinën ergonomike, që suporton ventilimin e ajrit
  • Shumë e lehtë dhe me material waterproof – rezistent ndaj ujit.
  • Rripa të rregullueshëm.
  • Ndarje per laptop, tablet dhe telefon.
  • 2 xhepa anësorë.
  • Zinxhire te kualitetit te larte
  • Madhesia: 45*30*14cm

In stock

Description
Additional information
Weight 26506 kg
Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.