Milan Kimik COMBO DUO SWAY 176582950

0.90

  • Kimik të ndërrueshëm me mekanizëm të lehtë për tu përdorur.
  • Dy anësorë.
  • 25 kombinime të mundshme.
  • Gjatësia e shkrimit 650m.
  • Kombinimet primare: Kaltërt/Kuqe; Kaltërt Qelët/Portokalli; Rozë/Verdhë; Vjollce/Gjelbërt e Qelët; Zezë/Gjelbërt.

JU LUTEM CEKNI NGJYRËN E ZGJEDHUR NË PJESËN E INFORMACIONEVE SHTESË PASI TË DILNI TEK KASA.

Out of stock

Description
Additional information
Weight 23964 kg
Dimensions 230 × 140 × 0.65 cm
Brand

Milan

Ngjyra

Kaltërt e qelët/Portokalli, Kaltërt/Kuqe, Rozë/Verdhë, Vjollcë/Gjelbërt e qelët, Zezë/Gjelbërt

About brand
milan_logo
MILAN është brend europian i cilësisë së lartë me origjinë nga Spanja që u krijua në vitin 1918.
Kombinimi i dizajnit dhe kreativitetit me ngjyra tërheqëse dhe materiale cilësore i bëjnë produktet MILAN unike.
Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.

SKU: 8411574074557 Categories: ,