MILAN FOTROLLE ME 3 ZIPS E MBUSHUR NINJUTSU 081364NJ

29.80

  • Fotrolla ka: 1 gomë 4024, 1 mprehëse lapsash AFILA, 1 laps grafit HB, 3 stilolapsa KOMPAKT (kaltërt, gjelbërt dhe të kuqe), 1 vizore trekëndore 15 cm, 12 lapsa trekëndëshe me ngjyra, 6 lapsa me ngjyrë metali druri të zi, 5 ndriçues, 1 gërshërë bazë dhe 18 fije me majë konike.

  • Përmasat: 19.5 x 13 x 7.5 cm.

Out of stock

Description
Additional information
Weight 27609 kg
Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.

SKU: 8411574100201 Category: