MILAN FLLAMASTER 18cp 80092

4.40

  • 18 fllamastera konik me diameter 5 mm të cilat mundësojnë krijimin e linjave prej 0.75mm deri 3mm.
  • Ngjyra me bazë uji të cilat ofojnë nuanca të ndritëshme, lehtë të aplikueshme dhe për tu miksuar me njëra-tjetrën.
  • Maje rezistence ndaj presionit dhe impaktit.
  • Mund të fshihet lehtë nga tekstili (të lihet një orë në ujë të ftohtë para se të lahet në makinë).

In stock

Description
Additional information
Weight 23969 kg
Brand

Milan

About brand
milan_logo
MILAN është brend europian i cilësisë së lartë me origjinë nga Spanja që u krijua në vitin 1918.
Kombinimi i dizajnit dhe kreativitetit me ngjyra tërheqëse dhe materiale cilësore i bëjnë produktet MILAN unike.
Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.

SKU: 8411574800927 Categories: , , Tags: ,