MILAN FLLAMASTER 12cp 80020

3.80

  • 12 fllamastera konik me diameter 7.5 mm të cilat mundësojnë krijimin e linjave prej 1mm deri 3.25mm.
  • Madhesia MAXI është ideale për fëmijë të vegjël.
  • Ngjyra me bazë uji të cilat ofojnë nuanca të ndritshme, lehtësisht miksohen me njëra-tjetrën.
  • Maje rezistence ndaj presionit dhe impaktit.

In stock

Description
Additional information
Weight 21238 kg
Dimensions 17 × 18.5 × 1.7 cm
Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.

SKU: 8411574800200 Categories: , ,