MILAN CANTE ME RROTA FIT BLUE 625601FT

79.80

  • Çantë shpine shkollore me rrota me dorezë metalike që tërhiqet.
  • 6 zinxhirë.
  • Një ndarje kryesore me xhep laptopi.
  • 3 xhepa përpara, njëri prej tyre me një organizator dhe një zinxhir çelësash.
  • Një xhep anësor me rrjetë me akses të lehtë dhe një xhep anësor me zinxhir.
  • Rripat e rregullueshëm, bazamenti i përforcuar dhe mbulesa e rrotave.
  • Rripat dhe doreza e shpatullave mund të fshihen plotësisht.
  • Përbërja e pëlhurës: pëlhurë e jashtme poliestër dhe veshje e brendshme. Përmasat: 52 x 34.5 x 23 cm. Doreza e zgjatur: 1 m. Kapaciteti: 25 litra.

Out of stock

Description
Additional information
Weight 26377 kg
Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.

SKU: 8411574094708 Categories: , ,