MILAN CANTE Igloo II Gjysmë e fortë

45.80

  • Çantë shpine gjysmë e ngurtë. Seria speciale Igloo II, ngjyrë gri me detaje portokalli.
  • Mbrojtje e shtuar, siguruar nga forma dhe materiali gjysmë i ngurtë.
  • Me 2 ndarje me zinxhir: një ndarje kryesore me kapacitet të madh dhe akses të lehtë me një xhep rrjetë të brendshëm dhe një ndarje të veçantë mbrojtëse për laptop.
  • Xhep i pasmë i fshehur dhe xhep i kartës me akses të shpejtë.
  • Rripat e rregullueshëm për një rehati më të mirë.
  • Rripa të rregullueshëm, shpina e mbushur dhe me qarkullim ajri, bazë e përforcuar dhe mëngë karroce.
  • Përbërja e pëlhurës: poliestër dhe E.V.A. pëlhurë e jashtme, rreshtim i brendshëm poliestër.
  • Përmasat: 44 x 32 x 20 cm. Kapaciteti: 23 litra.

Out of stock

Description
Additional information
Weight 26379 kg
Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.