MAR-MAR fletore IDEA 52FL A5 me katrorë

0.59

  • Mar-mar fletore A5 me katrore.

JU LUTEM CEKNI MODELIN E ZGJEDHUR NË PJESËN E INFORMACIONEVE SHTESË PASI TË DILNI TEK KASA.

In stock

Description
Additional information
Weight 20787 kg
Dimensions 14.8 × 21 cm
Brand

MarMar

Modeli

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 9.1, 9.2, 9.3, 9.4, 9.5, 9.6, 9.7, 9.8, 9.9

Formati i Fletores

Me katrore

About brand
marmar
Mar-mar është kompani prodhuese nga Kroacia, me fabrikë për produkte të letrës në Zagreb. Kjo kompani u themelua në vitin 1991, dhe deri më tani përveç sukseseve dhe rritjeve në aspekt ekonomik, gjithmonë ka qenë përgjegjëse në lidhje me ambientin.
Duke pasur gjithmonë ambientit prioritet, Mar-mar përdor teknologjitë më të avancuara për të prodhuar fletore, këtë e konfirmon Cerfitikata e tyre e FSC® .
Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.

SKU: 3858888476809 Categories: , , ,