FABRIANO Bllok me Spirale AQUAREL A3 300gr 30fl

11.38

  • Fabriano 1264 Watercolor ka sipërfaqen me shtypje të ftohtë me cilësi të jashtëzakonshme: absorbuese, por jo shumë, rezistente ndaj gërvishtjeve.
  • Jo vetëm që rrit gjallërinë e ngjyrave, por është shumë fleksibil, ndërsa mundëson të gjitha teknikat e ngritjes dhe pastrimit.
  • Fletat kanë vijën e dedikuar për shkëputje të lehtë nga blloku
  • 300gr, 30 fleta

Out of stock

Description
Additional information
Weight 25792 kg
Brand

Fabriano

About brand
fabriano-logo
FABRIANO- prodhuesi i letrës me renome botërore është pjesë e grupit Fedrigoni nga Verona e Italisë.
Shumë pak kompani mund të kenë një trashëgimi më të bujshme ose më të dalluar sesa Fabriano.
Që nga viti 1264, letrat e arteve të bukura të mullirit Fabriano, në Itali u përdorën dhe u lavdëruan shumë nga Michelangelo. Mjeshtrat e letrës Fabrianese janë pionierë të shumë prej proceseve që tani janë të zakonshme në prodhimin e letrës.
Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.

SKU: 8001348212164 Categories: , , ,