DELI Mini Fshesë për pastrim të tavolinës

9.80

  • Mund të pastrojë thërrimet e gomës, letrës, ushqimit dhe grimcat e tjera të vogla
  • Ndezet me një buton
  • Thithje e fuqishme për pastrim efikas
  • Nuk e shprëndan pluhurin
  • Funksionon me AA Bateri (nuk janë të përfshira)

In stock

Description
Additional information
Weight 25838 kg
Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.

SKU: 6970914811990 Categories: ,