Agjendë B5 ANTILOP

3.90

  • Materiali mbeshtjellës: Lekure origjinale termike PU
  • 224 faqe/112 fletë, 80gr
  • E pershtatshme për të gjitha llojet e shtypit
Informacion shtesë
Peshë 1 kg
Përmasa 17.6 × 25 cm
Ngjyra

Gjelbërt, Kafe, Kaltërt, Kuqe, Zezë

Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.

SKU: 8606013568395 Kategori: ,