Letra gërvishtëse A4 DELI 83602

2.20

  • Paktimi përmban 10 letra gërvishtëse A4, për të zhvilluar kreativitetin dhe interesimin e fëmijëve në Art.
  • Përdoret lehtë, duke e gërvishtur letrën e zezë me Bamboo Lapsin i cili është i përfshirë në paketim.
  • Shtresa të bukura të ngjyrave të ylberit do të shfaqen magjishëm ne cdo gërvishtje.
  • Materiale Natyrale: E bërë nga bamboo natyral, e qëndrueshme, pa aromë, pa pudra toksike, e sigurt për fëmijët.

In stock

Description
Additional information
Weight 25495 kg
Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.

SKU: 6973726149985 Category: