MILAN TEMPERA 6X25ML 31506

3.40

  • Mund të aplikohën me anë të gishtave, perfekte për punë dore.
    Mund të përzihën që të krijohën nuanca të reja.
    Mund të lahen nga shumica e pëlhurave.
    Ngjyrat: Verdhë, Kaltërt, Bardhë, Kuqe, Zezë, Gjelbërt.

Out of stock

Description
Additional information
Weight 24607 kg
Dimensions 250 × 45 × 55 cm
Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.

SKU: 8411574085058 Categories: , ,