PULSE X21170 CANTE PER LAPTOP HIRI

42.80

• Koleksioni #TRACK i çantave PULSE ka këto cilësi:
• Materiali: Poliestër1680d + dobby.
• Sistem të ajrosjes së shpinës që parandalon djersitjen e tepërt.
• Xhepi për laptop 17.3inc.
• Portin për kufje/usb dhe xhepin special për syze.
• Çantat #PULSE janë ortopedike, rezistente ndaj ujit dhe kanë dy vite garancion në zinxhir.

Out of stock

Description
Additional information
Weight 22810 kg
Dimensions 51 × 32 × 23 cm
Modeli

1, 2, 3

Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.