PULSE X20980 CANTE MOUNTAIN 45L

49.80

 • Koleksioni HIKING i çantave PULSE ka këto cilësi.
 • Xhepin special për të pirë ujë përmes gypit direkt nga çanta.
 • Mbron shpinën dhe krahët nga deformimet nga pesha e rëndë.
 • Sistemin të ajrosjes së shpinës që parandalon djersitjen e tepërt.
 • Drita reflektuese (floreshente) rreth çantës, që i ofrojnë siguri në trafik.
 • Në kushte ekstreme atmosferike (mjegull, bresher) çanta e ka mbulesën e shiut me material shumë reflektues dhe mbrojtës.
 • Poashtu ka shumë xhepa organizues si:
 • Xhepin në pjesën e poshtme të çantës me hapsirë të mjaftueshme për patika/çizme.
 • Xhepat e vegjël në rripat përforcues të belit, për gjëra që përdoren më shpesh të cilët janë lehtësisht të çasshëm.
 • Në ndarjën kryesore ka mjaft hapsirë dhe xhepa organizues për ti përmbushur të gjitha nevojat për udhëtime.
 • Këto cilësi e bëjnë këtë çantë ideale për udhëtime dhe ecje të gjata.
 • Çantat #PULSE janë ortopedike, rezistente ndaj ujit dhe kanë dy vite garancion në zinxhir.

In stock

Description
Additional information
Weight 22423 kg
Dimensions 53 × 30 × 17 cm
Brand

Pulse

About brand
Pulse
PULSE është themeluar në vitin 2009 dhe është brend i koncentruar kryesisht ne çanta, material shkollor dhe atë zyrtar.
Brendi filloi si ofertë e prodhimeve me top kualitet por edhe me çmime të arsyeshme. Koncepti i prodhimeve PULSE është bërë që të garantoj kualitetin (garancioni 2 vite në çanta dhe fotrolla) dhe të garantoj çmime të mira(shumë më te lira dhe me kualitet shumë më të mirë se konkurenca).

 

Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

 • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
 • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.

SKU: 8605027209805 Categories: ,