OSH GLOB ME DRITË 32CM SC1368

36.80

  • Glob me madhësi 32 cm (+ dritë).
  • Glob ndërveprues me detaje të lehta për t’u lexuar.
  • Tregon shkretëtirat, kryeqytetet. kontinentet ndërkombëtare, kufijtë rajonalë …
  • Ky glob botëror i shton më shumë argëtim të mësuarit.
  • Ndihma të dobishme mësimore për mësuesit.
  • Ideale për zyrë, dhomë studimi,dhomën e fëmijëve. dekor …

In stock

Description
Additional information
Weight 25214 kg
Brand

OffiShop

Modeli

Me dritë

About brand
OFFI SHOP
Offishop dhe S-cool janë koleksione të artikujve zyrtar dhe shkollor, që çdo vit janë në rritje dhe si synim kanë përmbushjen e nevojave të tregut.
Ketë qëllim e arrijnë duke e rritur asortimanin e produkteve çdo vit si dhe duke përmirsuar kualitetin e produkteve paraprake, gjithmonë duke mbajtur një çmim shumë konkurues dhe të arsyeshëm.
Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.

SKU: 8605034051978 Category:

Produkte të Ngjashme