OSH CANTE PER PARASHKOLLOR 31X24X9CM SC2100

0.00

  • Dimensionet: 31 x 24 x 9 cm.
  • Rripat e rregullueshëm të shpatullave / Mbrapa e përforcuar – Material me cilësi të lartë – Dy xhepa anësore / Shumë e lehtë – Dorezë mbajtëse e përforcuar.
  • Ndarje e gjërë + xhep i përparmë.
  • Projektuar posaçërisht për parashkollorët Ndarje e gjërë + xhep i përparmë.

Out of stock

Description
Additional information
Weight 27744 kg
Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.