MILAN FOTROLLE FLOWERS BLUE 08871FWB

19.80

  • Përmban: 1 gomë, 1 laps mekanik 0.5 të hollë, 4 stilolapsa  (blu, të zi, të kuq dhe të gjelbërt), një vizore 15 cm, 1 fluoreshente me ngjyrë të verdhë.

  • Materiali: 100% poliestër i jashtëm, rreshtim i brendshëm poliestër 150D.

  • Përmasat: 19.4 x 10 x 8 cm

Out of stock

Description
Additional information
Weight 27598 kg
Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.

SKU: 8411574074489 Category: