MILAN FLLAMASTER 8+2 80023

2.90

  • 8 Fllamaster + 2 MAXI Magic markera. Ngjyrat ndryshojnë me një prekje të Magic Marker! Ngjyros me fllamastera, prit 5 sekonda dhe përdori Magic Markerat për ti transformuar ngjyrat. Mund të shkruani poashtu mesazhe sekrete me Magic Markera dhe pastaj ti shfaqni ato duke ngjyros mbi me fllamastera.
  • Fllamastera konik me diameter 7.5 mm të cilat mundësojnë krijimin e linjave prej 1mm deri 3.25mm.
  • Mund të lahen lehtësisht nga shumica e materialeve.
  • Madhesia MAXI është ideale për fëmijë të vegjël.
  • Ngjyra me bazë uji të cilat ofojnë nuanca të ndritshme, lehtësisht miksohen me njëra-tjetrën.
  • Maje rezistence ndaj presionit dhe impaktit.

 

Out of stock

Description
Additional information
Weight 21239 kg
Dimensions 17 × 15.6 × 1.7 cm
Brand

Milan

About brand
milan_logo
MILAN është brend europian i cilësisë së lartë me origjinë nga Spanja që u krijua në vitin 1918.
Kombinimi i dizajnit dhe kreativitetit me ngjyra tërheqëse dhe materiale cilësore i bëjnë produktet MILAN unike.
Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.

SKU: 8411574800231 Categories: , ,