FABRIANO PAP. COPY3 A3/80G 500L

8.50

  • Pesha e produktit: 80 g/m2.
  • Letra ka viskozitet të lartë, që siguron të mos bllokohet në printer.
  • Trashësia e letrës lejon shtypjen e njëanshme për efektivitetin e kostos së shtuar.
  • Siguron printime bardh dhe zi dhe me ngjyra në cilësi të detajuar dhe të qartë.

Out of stock

Description
Additional information
Weight 275 kg
Dimensions 29.7 × 42 cm
Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.

SKU: 8001348103370 Categories: ,