DELI SKETCH MARKER 108 COPË 7080312

62.80

  • Deli Markers janë markera profesional të kualitetit të lartë, me reputacion global dhe në industri qe disa dekada.
  • Me ngjyra të forta e të ndritshme, që zgjasin shumë dhe nuk zbehen.
  • Me bazë alkooli, me shumë pigment. Ngjyrat përzihen lehtë dhe në  mënyrë natyrale, nuk prishen lehtë në kontakt me ujin si dhe nuk zbehen për një kohë të gjatë.
  • Të dyanshëm/me dy brusha: 1mm brusha round dhe 6mm brusha square – mundesojnë vizatime të detajuara apo të ngjyrosjes së sipërfaqeve më të mëdha.
  • Jetëgjatësia: një marker mund të përshkoj një vi deri në 900 metra.

Out of stock

Description
Additional information
Weight 25510 kg
Brand

Deli

About brand
Deli_logo_2
DELI është një zgjidhje ideale për blerje të produkteve shkollore dhe zyrtare .

Si prodhuesi më i madh i produkteve shkollore dhe zyrtare në të gjithë botën, kapaciteti i fortë i Delit siguron produkte kualitative dhe çmime konkurruese .

Produktet Deli shiten në më shumë se 100 shtete, 6 kontinente përmes 7 fabrikave .

Brenda 30 viteve, Deli arriti të bëhet një lider botëror me 30% rritje vjetore .

Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.

SKU: 6935205396570 Categories: , , , , ,