DELI Printer Termik 740C

138.00

  • Printeri Termik 740C i kualitetit të lartë printon etiketat me shpejtësi jashtëzakonisht të lartë prej rreth 150 mm/s, duke përdor teknologji të avancuar termike për të printuar etiketat, pa nevoje per bojë ose toner. Është i pershtatshem per printim te etiketave nga pothuajse të gjitha programet e njohura dhe faqet e tregtisë elektronike.
  • Starton shpejtë, dhe mund të printoj pa ndaluar për një kohë të gjatë. LED Drita inteligjente shumëngjyrëshe tregon statusin e printimit.
  • Ka funksionin AUTO-CALIBRATE, sa herë që rimbushni etiketat termike dhe rinisni makinën, ai do të kalibrojë përsëri etiketën. Gjithashtu, rrokullis etiketën e parë të zbrazët, kështu që nuk do të shkaktojë humbje dhe do t’ju ndihmojë të kurseni qindra letra.
  • Rezolucioni: 203dpi
  • Dimenzionet: ‎ 91.44 x 60.96 x 30.48 cm; 2 Kg

In stock

Description
Additional information
Weight 25876 kg
Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.

SKU: 6973083729295 Categories: ,