DELI ORGANIZUES PËR TAVOLINË NUSIGN NS003

88.80

 • Organizues tavoline nga koleksioni i ri NUSIGN.
 • Përmban:
 • Organizuesin e dokumentave për A4/A3.
 • Mbajtësin e sellotape dhe vendin adekuat.
 • Kalkulator me shumë funksione dhe vendin adekuat.
 • Organizues tavoline/për aksesorë.
 • Hapësirë të veçantë për ruajtjen e dokumenteve.
 • Gërshërë NUSIGN kualitative me mbajtësen e tyre.
 • Heft, vizore, skallper NUSIGN.

Out of stock

Description
Additional information
Weight 25083 kg
Dimensions 26 × 15.5 × 34.2 cm
Brand

Deli

Ngjyra

Bardhë

Modeli

NUSIGN

About brand
Deli_logo_2
DELI është një zgjidhje ideale për blerje të produkteve shkollore dhe zyrtare .

Si prodhuesi më i madh i produkteve shkollore dhe zyrtare në të gjithë botën, kapaciteti i fortë i Delit siguron produkte kualitative dhe çmime konkurruese .

Produktet Deli shiten në më shumë se 100 shtete, 6 kontinente përmes 7 fabrikave .

Brenda 30 viteve, Deli arriti të bëhet një lider botëror me 30% rritje vjetore .

Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

 • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
 • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.