The Double A Difference,
You can feel it.

Double A A4

Double A Everyday

70gsm Letër për përdorim të përditshëm

Double A Everyday është një letër me gramazh të ulët, e krijuar kryesisht për printime me volum të lartë. Siç sugjeron emri i tij, produkti ynë është i destinuar për përdorim të përditshëm.  Nëse jeni duke kërkuar për cilësi të lartë, edhe në vëllime të larta, mos kërkoni më larg se letra Double A Everyday.


A4 ǀ 70 gsm. ǀ 500 fletë në pako ǀ 5 pako në kuti

Double A Business

75gsm Letër për përdorim në zyrë – ideale për printime efikase, me cilësi të lartë dhe me volum të lartë

Double A Business është një letër me gramazh të ulët, më e përshtatshme për raporte dhe dokumente. Ky lloj letre vendos ekuilibrin e duhur midis cilësisë së shkëlqyer dhe peshës së reduktuar ndjeshëm. Gama e Business plotëson nevojat e përditshme të zyrës – ideale për printime efikase, me cilësi të lartë dhe me volum të lartë.


A4 ǀ 75 gsm. ǀ 500 fletë në pako ǀ 5 pako në kuti

Double A Premium

80gsm Letër për shumë qëllime – Premium

Double A Premium është një letër me gramazhë mesatare-të lartë, e krijuar për të printuar dokumente profesionale premium, si raporte ose prezantime. Për të arritur paraqitjen më të mirë për këtë lloj dokumenti, printerëve u nevojitet letër e klasit premium me peshën dhe përbërjen e duhur. Produkti ynë arrin ekuilibrin e duhur, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyer për printime me standarde të larta.


A4 ǀ 80 gsm. ǀ 250 fletë në pako ǀ 5 pako në kuti

Double A A3

Double A Everyday

70gsm Letër për përdorim të përditshëm

Double A Everyday është një letër me gramazh të ulët, e krijuar kryesisht për printime me volum të lartë. Siç sugjeron emri i tij, produkti ynë është i destinuar për përdorim të përditshëm.  Nëse jeni duke kërkuar për cilësi të lartë, edhe në vëllime të larta, mos kërkoni më larg se letra Double A Everyday.


A3 ǀ 70 gsm. ǀ 500 fletë në pako ǀ 5 pako në kuti

Double A Premium

80gsm Letër për shumë qëllime – Premium

Double A Premium është një letër me gramazhë mesatare-të lartë, e krijuar për të printuar dokumente profesionale premium, si raporte ose prezantime. Për të arritur paraqitjen më të mirë për këtë lloj dokumenti, printerëve u nevojitet letër e klasit premium me peshën dhe përbërjen e duhur. Produkti ynë arrin ekuilibrin e duhur, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyer për printime me standarde të larta.


A3 ǀ 80 gsm. ǀ 500 fletë në pako ǀ 5 pako në kuti

I përshtatshëm për të gjitha llojet e fotokopjuesve, printerëve me ngjyrë, printerëve lazerik, makinave te faksit etj.
Performancë me cilësi të lartë për printim dhe kopjim të pastër e të mprehtë.
Me ngjyra me fletë të ndritshme, për përdorim me shumë qëllime. Pa acid.
PASTEL

A4 ǀ 80 gsm. ǀ 500/100/25 fletë në pako 

DEEP

A4 ǀ 80 gsm. ǀ 500/100/25 fletë në pako