The Double A Difference,
You can feel it.

Letër e lëmuar Premium për printime më të mprehta dhe të gjalla.

Lëmueshmëria
Formimi Superior me karakteristika të fibrave unike, rezulton në sipërfaqe te lëmuar të Double A. Double A mund të printojë në fotokopjues për 24 orë pa asnjë bllokim të vetëm.
Printime të mprehta
Sipërfaqja e lëmuar e Double A-së, mundëson printime aq të mprehta sa origjinali, qoftë bardh e zi apo me ngjyra.
Dy-Anësore
Opaciteti i lartë dhe formimi i shkëlqyer që rezulton nga fibrat me cilësi të lartë të Double A mundëson printimin e dyanshëm.
Ekologjike
Double A konsideron se veprimet e përgjegjshme mjedisore kontribuojnë ndjeshëm drejt arritjes së një të ardhmeje të qëndrueshme dhe më të mire për planetin tonë.

A4

Letër e bardhë A4

 • Pesha: 70, 75, 80, 90 dhe 100 g/m2.
 • Madhesia: A4 (210×297 mm)
 • 500 fletë në pako
 • 5 pako në kuti

A3

Letër e bardhë A3

 • Pesha: 70, 80 dhe 100 g/m2.
 • Madhesia: A3 (297 x 420 mm)
 • 500 fletë në pako
 • 5 pako në kuti

COLOR

Letër me Ngjyra

 • Pesha: 80 g/m2.
 • Madhesia: A4 (210×297 mm)
 • 500/100/25 fletë në pako