HAMER I BARDH FABRIANO 100X70 250GR

0.40

Informacion shtesë
Peshë 0.250 kg
Përmasa 100 × 70 cm
Brand

Fabriano

Ngjyra

Bardhë

About brand
fabriano-logo
FABRIANO- prodhuesi i letrës me renome botërore është pjesë e grupit Fedrigoni nga Verona e Italisë.
Shumë pak kompani mund të kenë një trashëgimi më të bujshme ose më të dalluar sesa Fabriano.
Që nga viti 1264, letrat e arteve të bukura të mullirit Fabriano, në Itali u përdorën dhe u lavdëruan shumë nga Michelangelo. Mjeshtrat e letrës Fabrianese janë pionierë të shumë prej proceseve që tani janë të zakonshme në prodhimin e letrës.
Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.