DELI SET RAPITOGRAFA (0.05-0.6) 1/7 Q909

6.90

  • Set: 0.2mm,0.25mm,0.3mm,0.35mm,0.4mm,0.45mm,0.5mm (005, 01, 02, 03, 04, 05, 06).
  • Rezistent ndaj ujit (Waterproof).
  • Ngjyra: E ZEZË.

In stock

Description
Additional information
Weight 27407 kg
Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.

SKU: 6941798415536 Categories: ,