DELI LAPS HB 12/1 U20000

1.48

  • Prodhuar nga druri plepit me cilësi të lartë, i lehtë për tu mprehur.
  • Lapsa HB me pigment dhe rezistent ndaj thyerjes.
  • Seti përmban 12 copë.
  • Cmimi është për komplet.

In stock

Description
Additional information
Weight 25046 kg
Dimensions 19 × 4.8 × 1.5 cm
Modeli

12

Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.

SKU: 6935205309891 Categories: , ,