OSH FOTROLLË E MBUSHUR ME 1 ZIP UNICORN YL030 1/24

5.80

  • Fotrollë me 1 zinxhir për vajza që përmban:
  • Mprehëse.
  • Vizore.
  • Gomë.
  • 3 lapsa.
  • 12 stilolapsa.
  • 12 ngjyra druri.
  • Tabelën e shumëzimit.

 

S’ka stok

Informacion shtesë
Peshë 25183 kg
Përmasa 20 × 13 × 3.5 cm
Brand

OffiShop

Modeli

Me 1 zinxhir

About brand
OFFI SHOP
Offishop dhe S-cool janë koleksione të artikujve zyrtar dhe shkollor, që çdo vit janë në rritje dhe si synim kanë përmbushjen e nevojave të tregut.
Ketë qëllim e arrijnë duke e rritur asortimanin e produkteve çdo vit si dhe duke përmirsuar kualitetin e produkteve paraprake, gjithmonë duke mbajtur një çmim shumë konkurues dhe të arsyeshëm.
Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.

SKU: 8605034051671 Kategori: ,