OSH CANTË ANATOMIKE LIGHT DINOSAUR SC1054 1/12

28.80

  • Cantë anatomike për djem me cilësi të lartë dhe komfort e cila përmban: 
  • Rripa të përforcueshëm & reflektues nga 360°.
  • Rrjetë përpara me formë anatomike.
  • Ndarje të bollshme.
  • Xhepa shishesh ose çadrash.
  • Vëllimi: 19 l .
  • Materiali sipërfaqësor: PVC.

In stock

Description
Additional information
Weight 25156 kg
Dimensions 41 × 28 × 21 cm
Brand

OffiShop

Modeli

Anatomic

About brand
OFFI SHOP
Offishop dhe S-cool janë koleksione të artikujve zyrtar dhe shkollor, që çdo vit janë në rritje dhe si synim kanë përmbushjen e nevojave të tregut.
Ketë qëllim e arrijnë duke e rritur asortimanin e produkteve çdo vit si dhe duke përmirsuar kualitetin e produkteve paraprake, gjithmonë duke mbajtur një çmim shumë konkurues dhe të arsyeshëm.
Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.

SKU: 8605034042587 Categories: , ,