ARS NGJYRA VAJI 60ML MEDIUM CHROME YELLOW

2.10

  • Ngjyrat e vajit ARS janë rezistente ndaj drites.
  • Si rezultat i formulës së tyre unike qëndrojnë të forta.
  • Përmes oksidimit ngjyra thahet shpejtë.
  • Punimet mund të ruhen gjatë pa u çarë dhe zbehur.

In stock

Description
Additional information
Weight 23153 kg
Brand

ARS

Transporti & Pagesa
Transporti

Për blerjet mbi 20€, dërgesa është gratis.
Për blerjet 10-20€, transporti kushton €1.
Për blerjet nën 10€, transporti kushton €2.

Porositë vijnë kudo në Kosovë, për 1-3 ditë pune.

Si bëhet Pagesa

Ju mund të paguani në dy mënyra për porosinë tuaj:

  • Paguani me para në dorë, aty për aty, në momentin kur ju pranoni porosinë
  • Transfer bankar (na kontaktoni për më shumë informata)

Garancioni dhe Kthimet

Çdo produkt ka periudhë të caktuar të garancionit dhe këtë mund t’a shihni tek përshkrimi i secilit produkt.

Kthimet dhe rimbursimet e produkteve bëhen vetëm në raste kur ka probleme të cilat i mbulon garancioni.

Ndërrimet për arsye tjera mund të bëhen vetëm në dyqanet tona, në afat prej 8 ditësh nga blerja e produktit.

SKU: 8606107411644 Categories: , ,